Σχετικά με εμάς

Η Erdgas e&c AEBE είναι ανώνυμος τεχνική και εμπορική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της Ενέργειας.

 Ιδρύθηκε το 2004 από έγκριτη ομάδα επαγγελματιών του χώρου και έκτοτε ασχολείτε με την υλοποίηση τεχνικών έργων και την παροχή συναφών υπηρεσιών.

 Πρωτεύοντας στόχος της εταιρείας είναι η ενθυλάκωση της σύγχρονης τεχνολογίας στα έργα μικρού και μεσαίου βεληνεκούς που αφορούν τον καθημερινό πελάτη, είτε αυτός είναι ιδιώτης είτε είναι παραγωγική επιχείρηση.

 Γνώμονας της εταιρείας είναι η εγγενής αντίληψη που αντιπροσωπεύει την τοποθέτηση των τεχνολογικών κεκτημένων στην υπηρεσία του σημερινού ανθρώπου, με τρόπο που να αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής, την εξοικονόμηση και το περιβάλλον.

 Θα μας βρείτε χρήσιμους εάν ενδιαφέρεστε για Φωτοβολταικα, Φυσικο Αεριο,  Ηλιακη Ενεργεια, Ανεμογεννήτριες, Ενεργειακή Αναβάθμιση, Ενεργειακή Διαχείριση και Ενεργειακή Εξοικονόμηση. Επίσης, θα μας βρείτε ιδιαίτερα χρήσιμους εάν σκοπεύετε να κτίσετε ή να ανακαινίσετε και επιθυμείτε να υιοθετήσετε σύγχρονες και αποδοτικές λύσεις για όλες τις μηχανολογικές εγκαταστάσεις του ακινήτου σας.

Κάντε μια Γρήγορη Περιήγηση

 

Free business joomla templates