Δευτέρα - Παρασκευή :. 8:00 - 20:00, Σάββατο :. 8:00 - 14:00

Μαθαίνω το Φυσικό Αέριο

Χρήσεις - Ιδιότητες - Οφέλη

Φυσικό Αέριο σε εγκατάσταση θέρμανσης που έχει λέβητα πετρελαίου, με απλή αντικατάσταση του καυστήρα.

Είναι ο τρόπος με το μικρότερο αρχικό κόστος και με περιορισμένη ή μηδαμινή παρέμβαση στο κτίριο και τις άλλες εγκαταστάσεις.

Προϋποθέτει την αποδεκτή κατάσταση του υφιστάμενου λέβητα.

Φυσικό Αέριο

Αυταπόδεικτα, το πιο σημαντικό καύσιμο της εποχής μας είναι το Φυσικό Αέριο, ιδίως στα αστικά κέντρα και κυρίως σε εγκατεστημένες εφαρμογές όπως είναι οι κατοικίες και οι βιομηχανίες - χωρίς βέβαια να παραβλέψουμε ότι τελευταία, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και εξελίξεις στον τομέα των μεταφορών, δηλαδή στη χρήση στα αυτοκίνητα κλπ.

Το φυσικό αέριο έρχεται να δώσει πλεονεκτική λύση σε μια σειρά ζητήματα όπως είναι η καθαρή καύση, η αδιάλειπτη παροχή, η υψηλή απόδοση, η ευελιξία στη χρήση και φυσικά, η απεξάρτηση από το πετρέλαιο.

Για τον χρήστη του φυσικού αερίου, θα αποδειχθεί ότι πρόκειται για το πλέον πολιτισμένο καύσιμο το οποίο τον καλύπτει συνολικά, με αυξημένη άνεση και εργονομία και κυρίως με λιγότερο κόστος.

Ζεστό νερό με φυσικό αέριο

 Μια από τις σημαντικότατες ευκολίες που απολαμβάνουμε με το φυσικό αέριο είναι η παροχή άφθονου ζεστού νερού, άμεσα όποτε το ζητήσουμε και μάλιστα με πολύ μικρό κόστος για τη θέρμανσή του.

Μείνετε Ενήμεροι

Χρήσιμες πληροφορίες που θα σας κάνουν περισσότερο γνώστες.

sam 22

Συστήματα Θέρμανσης

Όλα τα συστήματα θέρμανσης με φυσικό αέριο. 
Γνωρίστε τα.

nomoi

Νομοθεσία

Νόμοι και κανονισμοί για τις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου.
Δείτε τους.

eidiseis

Νέα και Ειδήσεις

Ενδιαφέροντα νέα και ειδήσεις για το φυσικό αέριο. 
Διαβάστε τα.