Δευτέρα - Παρασκευή :. 8:00 - 20:00, Σάββατο :. 8:00 - 14:00

Επιδότηση Εγκατάστασης Φυσικού Αερίου - Απρίλιος 2017

Ευχάριστα νέα για όσους ενδιαφέρονται για εγκατάσταση φυσικού αερίου οικιακής χρήσης για την Αττική: Η ΕΔΑ Αττικής ανακοίνωσε ένα καινούριο και ιδιαίτερα δελεαστικό Πρόγραμμα Επιδότησης για νέες εγκαταστάσεις φυσικού αερίου το 2017 και 2018. Σε συνδυασμό μάλιστα, με την 100% έκπτωση στα Τέλη Σύνδεσης που παρέχει, πρόκειται για μια τεράστια ευκαιρία για όσους ενδιαφέρονται αλλά κωλύονται οικονομικά. Βασικός σκοπός της ΕΔΑ Αττικής είναι η μείωση του συνολικού κόστους σύνδεσης για τους καταναλωτές, αφού το κόστος αυτό αποτελεί και το βασικό ανασταλτικό παράγοντα στην απόφασή τους να συνδεθούν με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Αναλυτικότερα και με βάση την ανακοίνωση της ΕΔΑ Αττικής:

  • Προσφέρεται Επιδότηση ύψους 750€ για Ατομική Εγκατάσταση (Εγκατάσταση σε μεμονωμένο διαμέρισμα ή μονοκατοικία) και μέχρι 3.000€ για κεντρική θέρμανση σε πολυκατοικία.
  • 100% Έκπτωση στα Τέλη Σύνδεσης σε όλες τις κατηγορίες πελατών λιανικής. Για τη Σύνδεση θα καταβάλλεται μόνο η Εγγύηση.

Το συνολικό πρόγραμμα θα τεθεί σε ισχύ από την 3η Απριλίου 2017 και θα διαρκέσει μέχρι εξαντλήσεως του διαθέσιμου ποσού, δεδομένου ότι η Επιδότηση θα γίνει απ'ευθείας από την ΕΔΑ Αττικής. Όροι και προϋποθέσεις καθώς και η διαδικασία που θα εφαρμοσθεί θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Ταυτόχρονα, η ΕΔΑ Αττικής προτίθεται να εφαρμόσει μία νέα - επιτυχημένη σε άλλες πόλεις - πρακτική σύνδεσης ανεξάρτητων ιδιοκτησιών σε πολυκατοικίες με χρήση ανυψωτικής στήλης και τοποθέτηση του μετρητή στο μπαλκόνι των διαμερισμάτων, δίνοντας λύση σε περιπτώσεις αδυναμίας αυτόνομης σύνδεσης λόγω τεχνικών δυσκολιών και ταυτόχρονα, μειώνοντας περαιτέρω το συνολικό κόστος σύνδεσης. Έτσι, σε συνδυασμό με την απλοποιημένη πλέον διαδικασία για την τοποθέτηση αυτόνομης μονάδας θέρμανσης χωρίς απαίτηση έγκρισης, η σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου γίνεται εξαιρετικά απλή υπόθεση.

aitisi doc 2

"φυσικο αεριο" - Ειδήσεις Google

22 Ιουνίου 2021

Ειδήσεις Google

Μείνετε Ενήμεροι

Χρήσιμες πληροφορίες που θα σας κάνουν περισσότερο γνώστες.

Συστήματα Θέρμανσης

Συστήματα Θέρμανσης

Όλα τα σύγχρονα συστήματα θέρμανσης. 
Γνωρίστε τα.

Νομοθεσία και κανονισμοί Φυσικου Αερίου

Νομοθεσία

Νόμοι και κανονισμοί για τις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου.
Δείτε τους.

eidiseis

Νέα και Ειδήσεις

Ενδιαφέροντα νέα και ειδήσεις για το φυσικό🏡αέριο. 
Διαβάστε τα.