Δευτέρα - Παρασκευή :. 8:00 - 20:00, Σάββατο :. 8:00 - 14:00

Ποιοί Είμαστε

Erdgas e&c

 Η ERDGAS e&c είναι τεχνική και εμπορική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της Ενέργειας. Ιδρύθηκε το 2004 από έγκριτη ομάδα επαγγελματιών του χώρου και έκτοτε ασχολείται με την υλοποίηση τεχνικών έργων και την παροχή συναφών υπηρεσιών.

Βασικό πεδίο των δραστηριοτήτων μας είναι οι ενεργειακές εφαρμογές με κύριους άξονες τα συστήματα θέρμανσης, την παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές και την ενεργειακή αναβάθμιση εγκαταστάσεων.

Πελάτες μας είναι κάθε ιδιώτης, μικρός ή μεγαλύτερος επαγγελματίας, η βιομηχανία και το δημόσιο. Γεωγραφικά καλύπτουμε όλη την ηπειρωτική χώρα και - κατά περίπτωση - και τη νησιωτική.

 Πρωτεύων στόχος της εταιρείας είναι η ενθυλάκωση της σύγχρονης τεχνολογίας στα έργα μικρού και μεσαίου βεληνεκούς που αφορούν τον καθημερινό πελάτη, είτε αυτός είναι ιδιώτης είτε είναι παραγωγική επιχείρηση.

Γνώμονας της εταιρείας είναι η εγγενής αντίληψη που αντιπροσωπεύει την τοποθέτηση των τεχνολογικών κεκτημένων στην υπηρεσία του σημερινού ανθρώπου, με τρόπο που να αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής, την εξοικονόμηση και το περιβάλλον.

Θα μας βρείτε χρήσιμους εάν ενδιαφέρεστε για Φωτοβολταικα, Φυσικο Αεριο, Ηλιακη Ενεργεια, Ανεμογεννήτριες, Ενεργειακή Αναβάθμιση, Ενεργειακή Διαχείριση και Ενεργειακή Εξοικονόμηση. Επίσης, θα μας βρείτε ιδιαίτερα χρήσιμους εάν σκοπεύετε να κτίσετε ή να ανακαινίσετε και επιθυμείτε να υιοθετήσετε σύγχρονες και αποδοτικές λύσεις για όλες τις μηχανολογικές εγκαταστάσεις του ακινήτου σας