Δευτέρα - Παρασκευή :. 8:00 - 20:00, Σάββατο :. 8:00 - 14:00

Νέα και Ειδήσεις για το Φυσικό Αέριο

Μείνετε Ενήμεροι

Ευχάριστα νέα για όσους ενδιαφέρονται για εγκατάσταση φυσικού αερίου οικιακής χρήσης για την Αττική: Η ΕΔΑ Αττικής ανακοίνωσε ένα καινούριο και ιδιαίτερα δελεαστικό Πρόγραμμα Επιδότησης για νέες εγκαταστάσεις φυσικού αερίου το 2017 και 2018. Σε συνδυασμό μάλιστα, με την 100% έκπτωση στα Τέλη Σύνδεσης που παρέχει, πρόκειται για μια τεράστια ευκαιρία για όσους ενδιαφέρονται αλλά κωλύονται οικονομικά. Βασικός σκοπός της ΕΔΑ Αττικής είναι η μείωση του συνολικού κόστους σύνδεσης για τους καταναλωτές, αφού το κόστος αυτό αποτελεί και το βασικό ανασταλτικό παράγοντα στην απόφασή τους να συνδεθούν με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Αναλυτικότερα και με βάση την ανακοίνωση της ΕΔΑ Αττικής:

  • Προσφέρεται Επιδότηση ύψους 750€ για Ατομική Εγκατάσταση (Εγκατάσταση σε μεμονωμένο διαμέρισμα ή μονοκατοικία) και μέχρι 3.000€ για κεντρική θέρμανση σε πολυκατοικία.
  • 100% Έκπτωση στα Τέλη Σύνδεσης σε όλες τις κατηγορίες πελατών λιανικής. Για τη Σύνδεση θα καταβάλλεται μόνο η Εγγύηση.

Νέες προσφορές για εγκατάσταση φυσικού αερίου από την ERDGAS. Βρείτε το πακέτο που σας ταιριάζει και συνδεθείτε. Δεσμευόμαστε για έγκαιρη  υλοποίηση. Παρέχουμε ακόμα καλύτερες τιμές για πολλαπλές εγκαταστάσεις. ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

aitisi doc 2

"φυσικο αεριο" - Ειδήσεις Google

18 Ιανουάριος 2022

Ειδήσεις Google

Μείνετε Ενήμεροι

Χρήσιμες πληροφορίες που θα σας κάνουν περισσότερο γνώστες.

Συστήματα Θέρμανσης

Συστήματα Θέρμανσης

Όλα τα σύγχρονα συστήματα θέρμανσης. 
Γνωρίστε τα.

Νομοθεσία και κανονισμοί Φυσικου Αερίου

Νομοθεσία

Νόμοι και κανονισμοί για τις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου.
Δείτε τους.

eidiseis

Νέα και Ειδήσεις

Ενδιαφέροντα νέα και ειδήσεις για το φυσικό🏡αέριο. 
Διαβάστε τα.