Από τα Έργα μας

Μερικά από τα έργα μας: στοιχεία σχετικά με τις τεχνικές λύσεις, το κόστος, την εξοικονόμηση χρημάτων, τον οικονομικό προγραμματισμό και συμβουλές για τη βέλτιστη εφαρμογή

Οικιακός Αυτοματισμός

Οικιακός Αυτοματισμός

28 Ιουλίου 2023 Smart Home, Οικιακός Αυτοματισμός
Έξυπνος έλεγχος σπιτιού
Κεντρικός ενοποιημένος έλεγχος
Οικιακός Αυτοματισμός
Smart Home

Ο οικιακός αυτοματισμός είναι πρώτα απ' όλα μια εφαρμόσιμη λογική που παράγει υψηλότερη ποιότητα ζωής, μειώνει την οικιακή εργασία, αυξάνει την ευημερία και την ασφάλεια και εξορθολογίζει την κατανάλωση ενέργειας.

Με την προσθήκη του κατάλληλου εξοπλισμού και την κατάρτιση ενός προηγμένου αλγορίθμου, μια κατοικία αποκτά νοημοσύνη και όλες οι λειτουργίες της ελέγχονται και διαχειρίζονται κεντρικά μέσω μιας εύχρηστης διεπαφής χρήστη.

Στα βασικά χαρακτηριστικά του οικιακού αυτοματισμού, περιλαμβάνονται η ενοποίηση, ο έλεγχος από παντού, ο προγραμματισμός με βάση το χρόνο ή τις συνθήκες, η διαδραστική επικοινωνία και η επεκτασιμότητα.

Με την ενσωμάτωση συστημάτων οικιακού αυτοματισμού στο σπίτι σας, θα μπορείτε να διαχειρίζεστε έξυπνα τον φωτισμό, τον κλιματισμό, το ζεστό νερό χρήσης, την πρόσβαση, το σύστημα ασφαλείας, τα συστήματα σκίασης, τις συσκευές εικόνας-ήχου, την άρδευση, τις οικιακές συσκευές κ.λπ., κάνοντας καλύτερη χρήση των ενεργειακών πόρων, χρησιμοποιώντας τις χαμηλότερες ωριαίες τιμές και μπορείτε να μειώσετε τον ενεργειακό σας λογαριασμό ενώ αποκτάτε άνεση και ασφάλεια.

erdgas Εγκαταστάσεις

Με συγκριτικό πλεονέκτημα την 20ετή μας πείρα αλλά και την προσήλωσή μας στην αναζήτηση και υιοθέτηση σύγχρονων τεχνολογιών, είμαστε δίπλα στο Ελληνικό Σπίτι και στον Επαγγελματία, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που άπτονται Τεχνολογικών και Ενεργειακών ζητημάτων.

Σελίδες
Διεύθυνση

Επιγένους 20 Αθήνα

ΤΚ 11143

210 2801210

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο
Please fill the required field.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ